Begeleid Wonen Brussel
achter de schermen

Blijf op de hoogte van het
reilen en zeilen bij
Begeleid Wonen Brussel.


VACATURE: 2 BEGELEIDERS (M/V)

Momenteel zijn we op zoek naar 2 BEGELEIDERS (m/v):

Wat wij verwachten:

Je bent in het bezit van het gevraagde diploma, een bachelor in een menswetenschappelijke richting (bij voorkeur orthopedagogie, sociaal assistent, psychologisch assistent, …) Kennis van gebarentaal is een meerwaarde. Je beschikt over de basisvaardigheden van een goede hulpverlener: goed kunnen luisteren, initiatief nemen, zelfstandig kunnen beslissen, contactvaardig zijn, flexibel zijn, oplossingsgericht werken, goed kunnen analyseren om onderliggende vragen te onderkennen… Je bent bereid tot samenwerken met netwerk en met andere diensten. Je staat open voor andere culturen en andere samenlevingsvormen. Je bent bereid je kennis van de sociale kaart te verruimen. Je kan zowel zelfstandig als in team werken. Je bent bereid ook 's avonds te werken. Ervaring met onze doelgroepen is een meerwaarde, maar is niet noodzakelijk.

 

Wij bieden:

Een uitdagende, boeiende en verrijkende job waarin je veel bijleert en waarin je jouw energie kwijt kan. Een intensieve ondersteuning in de vorm van teamwerking, individuele coaching, mogelijkheden tot vorming,... Veel afwisseling op de werkvloer (op vlak van jobinhoud, doelgroepen, context waarin je terecht komt,...) De kans om inhoudelijk mee te bouwen aan werkgroepen en projecten en daarin een persoonlijke bijdrage te leveren. Een dynamische organisatie, voortdurend evoluerend en innoverend. Toffe collega's en een goede werksfeer. De kans om in het bruisende Brussel te werken, vol van leven, culturele achtergronden, verschillende maatschappelijke contexten. Flexibele uren die je met de dienst en je cliënten kan bepalen. Verloning volgens barema PC 319.01 waarbij relevante anciënniteit in rekening wordt gebracht.

Het betreft:

- 1 voltijds contract van onbepaalde duur, indiensttreding vanaf 1 jan 2020
- 1 voltijds contract van bepaalde duur met grote kans op verlening, indiensttreding vanaf 1 jan tot einde juni 2020

Solliciteren tav Hilde De Bleser, Directrice hilde@bwbrussel.be
tot en met 4 oktober 2020.  De sollicitatiegesprekken gaan door op dinsdag 8 oktober (9u-11u) + woensdag 9 oktober (14u-17u)